Zase jedna foodblogerka

meme-tricka-2-850x130.gif

Když jsem začala pracovat v jedné místní kavárně, měla jsem mimo zaměstnání spoustu volného času. Z práce jsem chodila s čistou hlavou, přítele jsem neměla a ani moc jiných zájmů, kromě vaření a focení. Tak jsem to spojila a začala dělat to, co tisíce holek v mém věku – psát blog o vaření. Dlouho jsem přemýšlela, jak nalákat čtenáře, jak být odlišná a originální. A i když počet fanoušků rostl, pořád jsem měla pocit, že mi chybí ten „how efekt“.

Obyčejný produkt s neobyčejným vlivem

A pak jsem objevila na stránkách jednoho e-shopu šťávu z černého bezu . Na první pohled naprosto obyčejná limonáda, ale mně změnila moji foodblogerskou kariéru. Objednala jsem si ji a okamžitě se do ní zamilovala. Nebylo pochyb, že je skutečně domácí, chuť ovoce byla naprosto ohromující. Žádná chemická dochucovadla a jen minimum cukru. Navíc krásná skleněná láhev mě hned inspirovala k dalším výtvorům a článkům na blogu. A tak jsem napsala o tomhle zázraku článek a moje reference začaly stoupat. Neuvěřitelné!


</div>


            <div class=
Zase jedna foodblogerka
Ohodnoťte příspěvek
300x300anavy.jpg